Ingyen laptop pályázat!

Ingyen laptop pályázat!

A pályázaton részt vehet és támogatásban részesülhet
magánszemély, nyugdíjas, tanuló, család, cég, vállalkozó, őstermelő,
alapítvány, intézmény, önkormányzat, egyéni vállalkozó, óvoda,
iskola, szociális szövetkezet, bármely szervezet…..
A pályázatokat 2019.03.01. -től – 2019.12.15. -ig várjuk!
Pályázatok elbírálása és a támogatások kiosztása folyamatos!
Az Ön pályázatát is várjuk!

Részvételi feltételek!

Az “Ingyen laptop” pályázaton az vehet részt, aki legalább 6.000 Ft -tal támogatja a Nemzetünk Digitális Fejlődéséért Európai Alapítványt.

A támogatási összeget, a 2020 évben tartandó  rendezvényeinkre és a mély szegénységben élő, hátrányos helyzetű gyermekek, fiatalok, felnőttek, nyugdíjasok  digitális tudásának felzárkóztatására fordítjuk. A rendezvények lebonyolításáról a honlapunkon tájékozódhat.

A pályázaton, kiosztásra kerülő eszközök
Laptopok
Asztali számítógépek
Tabletek
Okosórák memória kártyával (32 Gb)

Támogatás befizetésének lehetősége

Banki átutalással

A minimum támogatási összeget, az 6.000,- Ft-ot, vagy magasabb összeget, az OTP banknál vezetett számlaszámunkra átutalhatja, vagy személyesen bármelyik OTP fiókban befizetheti.

Nemzetünk Digitális Fejlődéséért Európai Alapítvány
OTP Bank 11736037-23680500-00000000

A támogatási összeg banki utalása esetén, csatolja az adatlaphoz az utalásról szóló igazolást és postai úton az alábbi címre küldje el. A pályázatot a támogatási díj beérkezése után tudjuk figyelembe venni.

Postai csekken

Postai úton, postai csekken is befizetheti az 6.000,- Ft, vagy nagyobb támogatási összeget, és a teljesen kitöltött pályázati adatlapot a befizetést igazoló postai csekkel együtt, postai úton küldje el az alábbi címre. Csak a jól, pontosan kitöltött adatlapot és az eredeti postai csekkel beküldött adatlapokat tudjuk figyelembe venni!

Pályázati lapot és az adományt igazoló postai csekket, vagy az utalásról szóló igazolást a kuratórium elnökének, postai úton a következő címre adja fel.

Nyitrai József
Pályázat

2401 Dunaújváros, Pf.: 352.

A pályázati adatlapot az info@digitalisalapitvany.hu e-mail címre is elküldheti a csekk, vagy az utalási igazolás szkennelt formában történő csatolásával, amit ezután kérünk postai úton is a fenti címre megküldeni.

Aki nem tudja letölteni és kinyomtatni a pályázati adatlapot, az levélben is elküldheti az adatlapját  (megjelölve, hogy laptop, asztali számítógép, vagy tablet -re küldi be a pályázatot) a támogatási összeg befizetését igazoló eredeti banki utalást, vagy postai csekket mellékelve!

Támogatás esélyek

A támogatás elbírálása, több tényezőtől függ. A beérkezett pályázati adatlapok tartalmától, számától és a leadott pályázati adatlapok pontos kitöltésétől.

A leadott érvényes pályázatokat folyamatosan bíráljuk el.
A pályázat, csak akkor érvényes, ha az elküldött adatlappal együtt elküldi a támogatási díj befizetését igazoló eredeti igazolást, postai úton a megadott címre!

A támogatás elbírálása és a számítástechnikai eszközök kiosztása a pályázati adatlapok beérkezésének mennyiségétől is függ. A megfelelő számú pályázati adatlap és támogatási összeg beérkezése esetén, akár három havonta is történhet a pályázatok értékelése és így a laptopok, asztali számítógépek és tabletek kiosztása.

A vállalkozások (Zrt., Nyrt., Kft., Bt., egyéni vállalkozó, Alapítványok, Nonprofit szervezet, Önkormányzat, óvoda, iskola … ) a támogatás befizetésének összegéről Alapítványunktól igazolást kapnak, amit minden vállalkozás, szervezet, a könyvelésben költségként elszámolhat.

A támogatási döntés ellen a pályázó részéről, jogorvoslati kérelem benyújtásának helye nincs.
Mert aki pénzbeli adományt küld az Alapítványunknak, azzal segíti az Alapítványunk munkáját.
Az Alapítványunk szeretné megköszönni a segítséget és az adományozók között pályázat útján oszt ki számítástechnikai eszközöket!
Több százezren adakoznak, különböző alapítványoknak, amiért cserében nem kapnak semmit!
Mi így köszönjük meg a segítséget!

Pályázati adatlap letöltése >>

Kategória: Hirek, Pályázatok | A közvetlen link.